ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ


Responsive image

Το όραμά σας, με τη σφραγίδα μας!

Το όραμά σας είναι και η κινητήριος δύναμη που θέτει καθημερινά έναν ολόκληρο μηχανισμό σε λειτουργία, για την υλοποίησή των στόχων σας.
Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος της επιτυχίας έχει εμπόδια και δυσκολίες.
Σε αυτή την προσπάθεια, εμείς σας παρέχουμε τις ασφαλιστικές δικλίδες που χρειάζεστε για να ξεπερνάτε την όποια δυσκολία παρουσιαστεί, ώστε να συνεχίζετε να κάνετε αυτό στο οποίο είστε καλύτεροι: Να δημιουργείτε αξία για την επιχείρησή και τους εργαζόμενους σας, και να προσφέρετε στους πελάτες που σας εμπιστεύονται, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους αξίζουν.
Η έννοια της Ευθύνης σε μια επιχείρηση, σχετίζεται άμεσα με τα προληπτικά μέτρα που οφείλει να λαμβάνει για την ασφάλεια των προϊόντων, των πελατών και των εργαζομένων της.
Κάθε μεγάλη επιχείρηση αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό και κάθε γεγονός μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του.
Έτσι, τα απρόοπτα γεγονότα ή τα ανθρώπινα λάθη που μπορεί να προκύψουν, κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης, δεν οδηγούν απλώς σε μια οικονομική υποχρέωσή προς τρίτους, αλλά μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη φήμη και αξιοπιστία της.
Εμείς προσφέρουμε μια σειρά από εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της Αστικής Ευθύνης, για εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως η Βιομηχανία, τα Τεχνικά Έργα, οι Μεταφορές, η Αεροπορία κ.α., μέσω της τεχνογνωσία διεθνώς Ομίλων.
Είμαστε στη διάθεσή σας για την καλύτερη ανάλυση των αναγκών της δικής σας επιχείρησης και για τις επιλογές Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης που σας αφορούν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ